Un nou produs de la IVATHERM: IVAPUR No Imperfection Ser cu acțiune intensă pe leziunea acneică

Niciun comentariu
Acneea este o problemă ce afectează atât bărbații cât și femeile. Mai mult, această condiție a pielii nu este specifică doar perioadei pubertății, ci poate apărea chiar la vârstă adultă. Pielea cu tendințe acneice are nevoie de îngrijire atentă și produse concepute special pentru această afecțiune.  Pe lângă pustule și exces de sebum, semnele și cicatricele postacneice sunt o mare bătaie de cap. Din fericire, există câteva soluții pentru a le ameliora. Unul dintre acestea este IVAPUR No Imperfection (46 lei),de la IVATHERM, un ser cu acțiune locală intensă, cu efect reparator asupra leziunilor inflamatorii din acnee. Reduce inflamația, reglează secreția de sebum, inhibă proliferarea bacteriilor și accelerează procesul de vindecare (stimulează reepitelizarea pielii). Are efect hidratant și calmant. Serul se aplică direct pe leziunile cutanate, de 2 ori / zi și ajută la calmarea imediată a durerii locale și la stoparea inflamației.  

Acesta conține: 
  • Phycosaccharide ACG (extract de alge) - reduce inflamația și secreția de sebum, inhibă dezvoltarea bacteriilor, stimulează mecanismul de vindecare și reduce senzația de durere. 
  •  Niacinamide (Vitamina B3) - exfoliază delicat și are efect calmant asupra pielii. 
  •  Trehalose - este o zaharidă care protejează fribroblastii împotriva deshidratării, menținând stratul fosfolipidc al pielii.  
  •  Acid Hialuronic - este un puternic activ de hidratare. 
  • Glicerină - are rol hidratant.  
  • Apă termală Herculane - are efect calmant și cicatrizant. 
Serul IVAPUR No Imperfection poate fi achiziționat din farmacii sau de pe www.ivatherm-shop.ro

Dacă vă confruntați cu această problemă, vă invit să citiți blogul Corinei Allan -> www.pasagera.ro. Veți găsi toate informațiile de care aveți nevoie, soluții concrete și sfaturi foarte bune. 

Foto: PR

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu