Yves Rocher lansează Sérum Végétal

Un comentariu
Gama Sérum Végétal conține trei subgame: Riduri & Fermitate, Riduri & Lifting, Riduri &Luminozitate.  Ingredientul vegetal revoluționar este Ficoidă Glacială, denumită și Planta Vieții, ce stimulează proteina mTOR*, care reactivează mecanismele celulare de luptă împotriva ridurilor. Produsele conțin de asemenea încă trei extracte, utilizate în funcție de beneficiile aduse: Gumă de Salcâm, semințe de cătină și Oryza.

Riduri & Fermitate 
Extractul de Ficoidă Glacială, denumită și Planta Vieții stimulează proteina mTOR*, care reactivează mecanismele celulare de luptă împotriva ridurilor. Pentru un plus de fermitate, Guma de Salcâm stimulează producția de colagen și acid hialuronic, pentru ca pielea să se regenereze din interior. 

Cremă restructurantă de zi - 95 lei
Cremă restructurantă de noapte - 95 lei
Corector anti-rid pentru ochi și buze - 80 lei
Ser restructurant anti-rid și fermitate

Riduri & Lifting 
Extractul de Ficoidă Glacială, denumită și Planta Vieții stimulează proteina mTOR*, care reactivează mecanismele celulare de luptă împotriva ridurilor. Pentru un efect de lifting, extractul de semințe de cătină stimulează sinteza de elastină, colagen și acid hialuronic, pentru a-i reda tenului elasticitatea. 

Ser pentru ovalul chipului cu efect de lifting - 105 lei
Cremă de zi cu efect de lifting - 105 lei
Cremă de noapte cu efect de lifting - 105 lei
Cremă pentru conturul ochilor cu efect de lifting -85 lei



Riduri & Luminozitate 
Extractul de Ficoidă Glacială, denumită și Planta Vieții stimulează proteina mTOR*, care reactivează mecanismele celulare de luptă împotriva ridurilor. Pentru a spori strălucirea pielii, extractul de Oryza relansează oxigenarea în nucleele celulare, susținând astfel respirația celulară. 

Cremă de zi anti-rid și luminozitate - 80 lei
Cremă de noapte anti-rid și luminozitate - 80 lei
Roll-on pentru ochi anti-rid și luminozitate  - 65 lei
Lapte demachiant cu efect de netezire - 34 lei
Loțiune tonică pentru luminozitate - 34 lei
Cremă BB anti-rid și luminozitate FPS 20 - 80 lei

Produsele sunt disponibile în magazinele Yves Rocher sau pe www.yves-rocher.ro, iar vestea bună este că beneficiați de reduceri între 21% și 31%. 

Foto: PR

Un comentariu :