AQVA DIVINA - un parfum "bijuterie" marca Bvlgari

Niciun comentariu
Ce au în comun Marea Mediterană, pictura „Nasterea lui Venus” a lui Sandro Botticelli  și bijuteriile Sassi,  cu perle, topaz și diamante? Acestea reprezintă surse de inspirație, folosite de celebrul parfumier Alberto Morillas,  pentru cea mai recentă lansare Bvlgari: AQVA DIVINA.  

 NOTE DE TOP
 Bergamotă, sare și ghimbir   
 NOTE DE MIJLOC
 Magnolie și gutuie 
 NOTE DE BAZĂ 
 Ambră și ceară de albine 

Apa de toaletă te va duce cu gândul la mare, la soare, la vacanță. Mie îmi amintește de briza mării, de concediile din Grecia. Are o aromă marină, completată perfect de notele florale și de  cele de citrice. Este un parfum perfect pentru vară și abia aștept să-l port!  


Imaginea campaniei de promovare este modelul Magdalena Frackowiak: o zeiță ce se ivește din valurile mării cu gesturi senzuale. Razele soarelui i se reflectă în părul blond, apa mării strălucește în jurul ei, creând o aură plină de mister și seducție. Acesta este întregul tablou, surprins perfect de fotograful  Mark Segal. O ipostază care pune în scenă toate elementele ce au inspirat acest parfum. Astfel, Aqva Divina devine o aromă prețioasă, ca o bijuterie de lux. Un concept ce evocă întregul univers Bvlgari. 

Aqva Divina de la Bvlgari este prima apă de toaletă din gamă Aqva dedicată femeilor. Până acum, această gamă conținea doar ape de toaletă pentru bărbați: Aqua Pour Homme Edition Limitee, Aqva Amară, Aqva Pour Homme, Marine Aqva Pour Homme , Aqva Pour Homme Marine Toniq și Aqva Pour Homme Toniq.  


Gama conține:
AQVA DIVINA edt 25 ml  (213 lei),  40 ml (311 lei) și 65 ml (386 lei)
AQVA DIVINA gel de duș 100 ml (110 lei)
AQVA DIVINA loțiune de corp 100 ml (136 lei)



Foto: PR

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu