O nouă gamă de make-up BIO: Biotissima de la Life Care

Un comentariu
Biotissima make-up de la Life Care celebrează și pune în valoare vitalitatea și feminitatea femeii moderne. Ingredientele bio care stau la baza acestor produse sunt obținute din culturi organice, prin procedee precum uscarea plantelor, filtrare și purificare, extracție prin distilare sau presiune la rece, care păstrează proprietățile și principiile active. Astfel, pielea are parte de cel mai bun tratament și rămâne sănătoasă. 

Gama cuprinde fond de ten, corector pentru micile imperfecțiuni, pudră compactă pentru ten, farduri de obraz, farduri de pleoape, tuș pentru ochi, mascara, ruj și luciu de buze, într-o varietate de culori.
Disponibil în 3 nuanțe (light, medium, dark), fondul de ten are o textură cremoasă și hrănitoare și conferă tenului un aspect proaspăt și radiant. Alături de acesta, cele două nuanțe de corector se potrivesc oricărui tip de ten, mascând imperfecțiunile. Pudra compactă mătăsoasă  conferă tenului aspectul mat și contribuie la rezistența machiajului. Fardurile de obraz Biotissima make-up sunt disponibile în 3 variante: roz, piersică sau bronz, Fiecare fard de pleoape Biotissima propune o combinație de patru nuanțe pentru diferite stiluri de machiaj. Culori vii sau pastelate, texturi mate sau strălucitoare, paleta este foarte diversificată –  albastru, mov, gri, verde, maro sau nude. Tușul de ochi, în varianta negru sau maro, este ideal pentru trasarea unui contur precis, iar mascara Biotissima (negru sau maro) definește genele, dar într-o notă naturală. Rujurile Biotissima sunt disponibile în 6 nuanțe (nude, roz, teracotă, corai, roșu și roșu profund) iar formulele conțin unt de cacao organic, ceară de măsline, Viamerin (exctract organic din legume cu efect emulsionant), ulei de ricin și de măsline organic, ceară din caise și vitamina E, o combinație de ingrediente care hidratează și hrănesc buzele în profunzime. În plus, luciul de buze poate fi utilizat atât individual, cât și pentru a accentua culoarea rujului ales.
Eu mi-am ales deja câteva produse, pe care abia aștept să le testez:

Produsele Biotissima make-up sunt disponibile pe www.life-care.com și la Partenerii Life Care. 

Foto: PR

Un comentariu :