Beauty Meets Fashion, colecţia de primăvară-vara 2015 ARTDECO

Niciun comentariu
 Beauty Meets Fashion este o colecţie realizată în colaborare cu designerul brazilian Emilio de la Morena. Texturi mătăsoase, culori calde, forme senzaţionale. Printre produsele nou lansate se numără Double Finish, o pudră perfectă pentru finisarea machiajului, cremoasă dar cu efect matifiant, care conţine vitamina E şi are şi filtru UV. Cu o textură mătăsoasă, pudra lasă o peliculă catifelată pe piele, machiajul neavând efectul de mască .Este potrivită tuturor tipurilor de ten, mai cu seamă celor mixte.

Blush Couture este un blush 3 în 1 format din nuanţe pastelate şi  nu conţine parabeni.Fardurile pentru pleoape, cu texturi mătăsoase şi pigmenţi rezistenţi, permit realizarea unui machiaj senzaţional, cu efect de lungă durată, Soft Eye Liner waterproof este ideal pentru trasarea acelor linii perfecte, pe pleoapa superioară. Produsul este rezistent la apă, iar forma tip creion facilitează aplicarea să. Testată clinic, Volume Supreme Mascara rezistă pe pleoape mai bine de zece ore, se recomandă şi celor care au ochii sensibili sau care poartă lentile de contact şi, în plus, periuţa specială permite şi machierea celor mai scurte gene, iar pe celelalte le separă şi le alungeşte, fără a le încărcă inestetic. Conturul de buze Soft Lip Liner este rezistent la apă, cremos şi permite rujului să rămână pe buze timp îndelungat, într-o formă perfectă, fără a depăşi conturul buzelor.


Rujurile Art Couture conţin extract de hamei pentru un efect hidratant asupra buzelor şi un finish mătăsos. Perfect Color Lipstick catifeleaza şi colorează buzele cu texturi şi nuanţe puternice. Luciul de buze Lip Brilliance conţine colagen şi acid hialuronic care conferă fermitate buzelor.Lacurile pentru unghii ARTDECO conţin ingrediente patentate care asigura rezistenţă şi luciu culorilor.Cele din colecţia Art Couture Nail Lacquer conţin un pigment high-tech, au textură de gel, culori puternice, care acoperă perfect unghia şi se uscă foarte repede. Mai mult, printre ingredientele lacurilor găsim pantenol, aminopeptide, vitaminele A, C şi E, dar şi un extract din alge care asigură hidratarea unghiei.

 Produsele ARTDECO sunt disponibile în exclusivitate în magazinele Douglas.


Foto & video: PR

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu