Hidratarea, secretul unui păr frumos!

Niciun comentariu
Placă, ondulator, uscător pentru păr... trebuie să recunosc, părul meu arată mult mai bine atunci când este coafat. Însă chiar dacă sunt mereu atentă la ritualul de îngrijire, folosesc serumuri și protecție termică, un lucru este cert: temperatura ridicată degradează și deshidratează părul. Așadar, încerc să folosesc aparatele pentru coafat cât mai rar. În plus, spre deosebire de piele, părul nu percepe intensitatea căldurii.  Astfel că nu-ți poți da seama când folosești o temperatură prea mare. Desigur, părul uscat poate rezista până la 230°C, dar asta nu înseamnă că nu se va degrada. Știm deja că nu este recomandat să folosim placa sau ondulatorul zilnic. De fapt, putem observa cu ochiul liber că părul este degradat și uscat dacă abuzăm de aparatele de coafat. Și totuși, ne dorim o coafură perfectă în fiecare zi.... Așadar, care să fie soluția? Tot tehnologia avansată ne vine în ajutor: Philips a creat un senzor unic de protectie ce adaptează temperatura în timpul coafatului, pentru a menține hidratarea și strălucirea naturală a firului de păr.

Philips MoistureProtect combină tehnologia inovatoare de îngrijire Philips cu rezultate excelente de styling și cu designul elegant al produsului. Gama Philips MoistureProtect include uscător și placă de îndreptat, ambele special concepute pentru a păstra hidratarea naturală a părului, îmbinând ușurința cu care pot fi folosite cu beneficiile asupra părului: aspect sănătos și strălucire.

De ce sunt produsele MoistureProtect diferite? Grație senzorului care monitorizează căldura cu scopul de a menține hidratarea naturală a părului. Dacă este necesar, senzorul plăcii de îndreptat părul ajustează automat temperatura cu până la 30°C, în primele trei secunde, pentru un păr sănătos și strălucitor. Senzorul cu infraroșu al uscătorului determină temperatura părului, astfel încât atunci când părul devine prea fierbinte, uscătorul reduce automat temperatura pentru a-l proteja și pentru a păstra nivelurile de hidratare, fără a compromite rezultatele de styling.

Butonul MoistureProtect poate fi activat și dezactivat, în funcție de preferință. De ce este important acest lucru? Pentru că îți poți îndrepta părul cu placa setată la 200°C și poți utiliza aparatul de coafat cu senzorul MoistureProtect atunci când faci mici retușuri. Poți folosi placa zilnic - vei avea un păr frumos aranjat și hidratat. Nu-i așa că sună minunat?

Caracteristici suplimentare

Uscătorul și placa de îndreptat Philips MoistureProtect dispun de condiționare ionică pentru un efect anti-static, reducând astfel încrețirea firului
Indicatorii de senzor de pe placă și uscător informează femeile dacă senzorul Philips MoistureProtect este activ sau nu
Funcția ThermoProtect a uscătorului oferă posibilitatea reglării optime de temperatură
Funcțiile de control al temperaturii plăcii de îndreptat le permite femeilor să adapteze produsul la tipul lor de păr, întrucât este dispus cu 3 trepte de temperatură (200 - 175 – 150°C), care, cu ajutorul senzorului, asigură cea mai bună temperatură pentru orice tip de păr.
Placa de îndreptat conține plăci ceramice pentru o aranjare a părului mai rapidă - ele sunt mobile pentru a evita prinderea și ruperea firelor de păr


 Foto: PR

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu