Rutină de beauty pentru zile de vara

Niciun comentariu

Ca beauty editor, știu foarte bine că pentru femeile de pretutindeni vara nu înseamnă doar soare, mare și vacanță ci și produse anticelulitice și pentru epilat. Elmiplant ne vine în ajutor, lansând Cellufight Cryo-Sculpt Gel, special conceput pentru a acționa intens şi eficient asupra depozitelor de grăsime din zona abdomenului, coapselor şi şoldurilor. 
Gelul are un efect intens de răcire care, combinat cu acțiunea activelor, ajută la decongestionarea retenției excesive de apă din țesuturi, lăsând pielea netedă şi strălucitoare. În urma folosirii regulate a noului produs, circumferinţa abdomenului este redusă cu până la 4 cm, iar cea a şoldurilor cu până la 2cm, în timp ce aspectul neplăcut de coajă de portocală este vizibil redus (evaluare clinică instrumentală şi auto-evaluare sub control dermatologic: 51 femei, 2 aplicări/ zi). Asemenea celorlalte produse din gamă, Cellufight Cryo-Sculpt Gel este îmbogăţit cu SLIMBOOST3. 
 
Gama depilatoarelor este completată cu două noi produse: Benzile Silk Sensation pentru faţă şi Crema Depilatoare velvet touch 3 minute. 
Noua cremă Depilatoare elmiplant velvet touch, ce acţionează în doar 3 minute, îndepărtează eficient chiar şi părul scurt nedorit de pe picioare, braţe, axilă sau linia bikinilor, lăsând pielea catifelată pentru o lungă perioadă de timp. Acizii graşi nesaturaţi şi vitamina E se regăsesc în uleiul de argan 100% natural cu care este îmbogăţit noul produs.

Noile benzi depilatoare elmiplant Silk Sensation pentru faţă conţin ingrediente naturale precum ulei din mătase şi ulei de orhidee, ambele cunoscute pentru proprietăţile calmante şi antiiritante. Astfel, pielea este protejată în timpul depilării datorită proteinelor din uleiul din mătase, şi datorită substanţelor active ce previn iritarea, conţinute de uleiul de orhidee. Produsul a fost testat dermatologic pe pielea sensibilă.

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu