Manichiura nude - trendul verii

4 comentarii
Nuanțele nude sunt în vogă în această vară, au făcut furori pe catwalk, vedetele le adoră iar cele mai cunoscute branduri de cosmetice au lansat deja colecții de lacuri de unghii nude. Deși pare simplu, alegerea tonului perfect poate fi o provocare. 

Dacă este pentru prima dată când încerci o manichiură nude, alege un ton nude-roze. Cea mai bună metodă de a alege nuanța perfectă este testarea mai multor lacuri de unghii. Colorează fiecare unghie cu un lac diferit, vei observa imediat care este în armonie cu pielea ta și de care este mai bine să te ferești.
 Mie îmi plac nuanțele nude pentru că alungesc optic degetele. O astfel de manichiură este elegantă și versatilă, poate fi purtată cu orice ținută și în orice moment, fie seară, fie zi. Dacă ți se pare mult prea simplă sau plictisitoare, poți aplică un strat subțire de top coat cu glitter foarte fîn, pentru o strălucire aparte, sau poți opta pentru lacuri de unghii mate, nu lucioase.  Am testat 12 nuanțe de nude, de la tonuri roze la bej sau nisipiu.  Iată ce a ieșit:




Foto: Simona Prisacariu

4 comentarii :

  1. cum rezista cea de la chanel,simo?

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde foarte mult de unghii. Daca ai unghiile sanatoase (nu se exfoliaza, nu au crapaturi, nu au suprafata pilita excesiv etc.) rezista destul de bine, ca orice lac de unghii de altfel. Totusi, lacul de unghii Chanel e cam scump. Daca vrei sa platesti brandul.... poti sa faci si asta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ms. Nu tin neaparat :)) mai ales ca ma pot da cu oja in weekend sau in concediu :)) ce am fost si ce am ajuns.

      Ștergere
  3. Mi se pare ca iti sta cel mai bine cu oja de la Ciate. In rest toate sunt frumoase.
    www.bysunshine.com

    RăspundețiȘtergere