Stil de vedetă - Naomi Watts la Golden Globe Awards 2015

Niciun comentariu
 Dacă ai părul tuns bob și vrei să adopți o coafură demn de un star de la Hollywood,  încearcă  stilul purtat de Naomi Watts la Golden Globe Awards 2015. Coafura este realizată de hair stilistul celebrităților Cervando pentru Moroccanoil, care te învață cum o poți obține, pas cu pas:

Inspirație generală: "Am creat bucle chic, moderne și  retro pentru a se asorta pefect cu stilul și personalitatea lui Naomi. Mi-a plăcut faptul că această coafură  delicată care marchează trăsăturile feței arată modern și pare un look creeat fără efort."

Cum a fost creată coafura:
1. Pe tot părul umed, de la rădăcini până la vârfuri, aplică  Spumă pentru Volum Moroccanoil cu ajutorul degetelor, cât să încapă într-o palmă. Folosește un pieptene care să distribuie egal produsul pe lungimea părului.
2. Aplică Moroccanoil Root Boost pentru a crea o fundație pentru textură și volum. Apoi trasează o cărare într-o parte. Usucă părul cu foenul, pieptănându-l cu ajutorul mâinilor.
3. Usucă părul, șuviță cu șuviță, folosindu-te de o perie rotundă.
4. Alternează două mărimi de ondulatoare pe șuvițele de păr rămase, dar lasă vârfurile drepte pentru a avea onduleuri moderne și naturale.
5. Scoate  bigudiurile și, folosind o perie clasică, netezește părul, fixându-l și pieptănându-l peste frunte.
Finisare:
    Pulverizează  Spray puternic pentru păr strălucitor Moroccanoil pentru a avea o textură plăcută, strălucire și fixare de lungă durată.

Produsele utilizate: 


Spuma pentru volum Moroccanoil (95 lei) a fost special creată pentru a conferi textura și flexibilitate naturală a părului. Formula ușoară conferă fixare flexibilă de lungă durată și volum natural, fără a lasă reziduuri lipicioase.

 Moroccanoil Root Boost (120 lei), o inovație în styling, oferă volum natural, fără a fi nevoie să tapezi sau să stresezi părul într-un alt mod. Acest spray pentru volum este potrivit oricărui tip de păr - drept, fin sau creț.  

Spray-ul de păr pentru strălucire (97 lei) este ușor la atingere, conține o formulă cu o combinație de ingrediente saturate cu ulei de argan. Acest spray de păr ușor și eficient oferă o fixare flexibilă, de lungă durată, fără a lasă reziduuri lipicioase.

Despre Moroccanoil
Produsele Moroccanoil sunt disponibile exclusiv în saloanele selecționate. Pentru mai multe informaţii, vizitează www.moroccanoil.com
www.twitter.com/moroccanoil  www.facebook.com/moroccanoil

Foto: Naomi Watts at the 72nd Annual Golden Globes Credit Jeff Vespa @Getty Images exp July 11 2015


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu