Stil de vedetă - Diane Kruger la Golden Globe Awards 2015

Niciun comentariu
Mereu am admirat coafurile vedetelor, în special pe cele purtate la evenimente speciale. Anul acesta mi-au plăcut mult onduleurile retro, alese de Diane Kruger, iar "vinovat de acest look este hair stilistul celebrităților Jen Atkin pentru  Moroccanoil.
Inspirație : "Pentru a complimenta atât țesătură diafană și irizata a rochiei Dianei cât și superbii cercei, am vrut să creez o versiune modernă a buclelor retro. Coafura Dianei este  fină și elegantă." Cum a fost creată coafura:
1  Pe părul umed, pulverizați Moroccanoil Root Boost direct pe rădăcini, iar cu ajutorul degetelor întindeți produsul pe tot capul. Apoi, de la jumătatea firelor de păr până spre vârfuri, aplicați Spuma pentru volum Moroccanoil și pieptanati pentru a distribui produsul pe tot părul. Acești doi pași ajută în crearea unei baze puternic texturată și plină de volum. 
2  Apoi, șuviță cu șuviță, uscați părul cu foenul folosind o perie rotunda pentru un rezultat mătăsos.
3  Odată ce părul este uscat pulverizați Spray-ul de păr strălucitor Moroccanoil Mediu pentru o fixare fină.
4 Cu ajutorul unui ondulator creați bucle pentru partea superioară a părului și fixatile cu cleme. După ce părul din partea din față este fixat pulverizați Spray de păr strălucitor Mediu Morroccanoil și pe partea inferioară și folosiți din nou ondulatorul pentru a creea bucle retro.
 5  Îndepărtați clemele și periați cu grijă buclele cu ajutorul unei perii rotunde.
6 Folosind o placă pentru întins părul neteziți partea superioară a părului și pieptanati cu grijă părul pe spate de la jumătatea părului spre vârfuri pentru un rezultat diafan. 
              
Finisare: 
7 Pentru un finisaj perfect și strălucire pulverizați  Controlul încrețirii Moroccanoil.

Produsele utilizate:

Spuma pentru volum Moroccanoil (95 lei)
a fost special creată pentru a conferi textura și flexibilitate naturală a părului. Formula ușoară conferă fixare flexibilă de lungă durată și volum natural, fără a lasă reziduuri lipicioase.

Moroccanoil Root Boost (120 lei)
, o inovație în styling, oferă volum natural, fără a fi nevoie să tapezi sau să stresezi părul într-un alt mod. Acest spray pentru volum este potrivit oricărui tip de păr -€“ drept, fin sau creț.  

Controlul încrețirii Moroccanoil (149 lei)
conține o formulă specială, care elimină încrețirea și controlează presiunea statică pe orice tip de vreme. Proprietățile sale rezistente la intemperii protejează fără efort părul, menținându-l uniform, așezat și ușor de coafat în condiții excesiv de uscate sau de umede.

 Spray-ul de păr pentru strălucire (97 lei)
este ușor la atingere, conține o formulă cu o combinație de ingrediente saturate cu ulei de argan. Acest spray de păr ușor și eficient oferă o fixare flexibilă, de lungă durată, fără a lasă reziduuri lipicioase.

Produsele Moroccanoil sunt disponibile exclusiv în saloanele selecţionate. Pentru mai multe informaţii, vizitează www.moroccanoil.com,  www.twitter.com/moroccanoil  www.facebook.com/moroccanoil

Foto: Diane Kruger 72nd Annual Golden Globe Awards Credit Jason Merritt@Getty Images exp July 11 2015


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu