Adio, imperfecțiuni! Bun venit, ten perfect!

2 comentarii
L' Oreal Paris Infallible, fondul de ten care promite 24 H de perfecțiune, 24 H de confort și rezistență infailibilă la transfer poate fi folosit acum cu două noi produse din aceeași gamă: corectorul și pudra compactă Infallible.






Corectorul Infallible este rezistent, acoperă cearcănele și imperfecțiunile fără a crea efect de mască sau de strângere a ridurior de expresie. 
 "Noul Corector Longwear este bogat în pigmenți micronizati. Veți vedea că nu este nevoie de o cantitate mare de produs pentru o acoperire impecabilă. Trucul meu este să faceți aceste corecturi după un prim strat de pudră aplicată cu burețelul umed și astfel veți conferi corectorului baza perfectă pentru o fixare corectă. La final, pudrați din nou pentru o rezistență de inegalat: 24 ore!"- Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L'Oreal Paris. 


 Pudra compactă Infallible, de la L'Oreal Paris, se poate aplica în două moduri:
 1 APLICARE USCATĂ
Folosește o pensulă pentru pudră sau un burețel uscat și întinde o cantitate mică de pudră compactă, cu mișcări circulare, dinspre obraji către laterale, pe întreaga suprafață a tenului. Aplică pudra compactă după fondul de ten lichid și corector. Utilizează această metodă pentru un efect matifiant, și ca un ultim pas de fixare a machiajului.
2 APLICARE UMEDĂ
 

Folosește un burețel pentru fond de ten, pe care îl umezesti și îl storci în prealabil. Aplică pudra compactă prin tușe rapide, din centrul feței către conturul chipului. Folosește această metodă dacă îți dorești un rezultat rapid - 2in1, de fond de ten și pudră. 

Make-up artistul oficial L'Oreal Paris, Alexandru Abagiu, ne dezvăluie câteva trucuri pentru a obține acoperirea perfectă, un ten uniform și un machiaj rezistent.
 "Pentru femeia dinamică a zilelor noastre, machiajul nu se mai măsoară doar în eficientă ci și în timp de aplicare sau versatilitate. Noua pudră compactă Infallible se poate aplica cu burețelul uscat pentru un rezultat matifiant transparent sau cu burețelul umed pentru un efect 2 în 1 de fond de ten și pudră fără a crea senzația de piele uscată și fără a deshidrata stratul superficial al pielii. În plus nu va trebui să vă faceți griji cu privire la rezistență, deoarece am avut ocazia să o testez în zilele lungi de filmări și în diferite medii iar rezultatul a fost impecabil chiar și după 24 de ore de la aplicare. Ca un truc de aplicare vă recomand să umeziți bine burețelul, să stoarceți excesul de apă și să aplicați prin tușe rapide din centrul feței către contururile acesteia. Pentru un finish PRO vă recomand ca după 1-2 minute să folosiți pe întreaga suprafață a tenului o pensulă curată de pudră cu care să faceți mișcări circulare de blending. Astfel tenul va căpăta o prospețime aparte pe care doar profesioniștii o pot obține." 



Foto: PR
 

2 comentarii :