Un nou parfum Yves Saint Laurent: Black Opium

Niciun comentariu
Atunci când Yves Saint Laurent a lansat pentru prima dată “Opium” în 1977, acesta avea în minte un anumit tip de femeie: elegantă, stilată, cu o inteligenţă şi o frumuseţe aparte; care se învârte în cercuri sociale frecventate de oameni sofisticaţi şi îşi lasă amprenta asupra fiecăruia dintre ei. Revenind la prezent. Având aceeaşi nonșalanță băiețească care vine odată cu conștientizarea propriei persoane şi a propriilor dorințe, un nou personaj îşi face apariția: o femeie care prin puterea prezenței sale poate să patrundă în subconştientul nostru. Jucăuşă, dar în acelaşi timp irezistibil de serioasă, ea reprezintă un amestec complex între întuneric şi lumină. 

Creat de parfumeurii Nathalie Lorson și Marie Salamagne, Honorine Blanc și Olivier Cresp, BLACK OPIUM mizează pe intensitatea întâlnirii dintre întuneric și lumină. Intens precum un shot de cafea care crează dependenţă, electrizant precum florile albe din componența sa, această nouă generaţie de parfum gurmand-oriental are o direcţie radical diferită faţă de structura parfumului clasic, inspirat fiind de mişcarea artistică a “clar-obscurului”, în care accentul cade pe contrastul şi tensiunea dintre lumină şi întuneric. Cele patru vedete ale lumii parfumurilor aduc fiecare în parte diferite puncte forte BLACK OPIUM, creând un parfum nou, inedit, orginal și multi-fațetat. Natalie Lorson crează acordul negru și intens de cafea, Marie Salamagne îi conferă tușa rock prin notele proaspete de pară și cele ale boabelor de piper electrizant roz, iar Honorine Blanc îi dă acea notă de lumină prin delicatețea florilor albe. 
Totul este încununat de viziunea lui Olivier Cresp, care se bazează pe natura de dependență a parfumului, care îl atrage pe cel ce îl poartă să revină pentru mai mult. Jucându-se cu incongruenţa dintre gustul amărui al boabelor de cafea, un ingredient nemaiîntâlnit până acum într-o cantitate atât de mare într-un parfum feminin şi un buchet radiant de flori albe, BLACK OPIUM oferă o senzaţie contrastantă de delir şi extaz. La început, parfumul intens de cafea are scopul să îţi trezească simţurile. Apoi, parfumul devine din ce în ce mai feminin şi delicat datorită florilor de iasomie şi portocal. În final, parfumul capătă o notă de mister şi eleganţă datorită notelor sale de vanilie, paciuli şi cedru lemnos. Acest constant contrast dintre lumină şi întuneric are darul de a-i captiva instant pe cei din jur, invitând la mai mult. Cei care intră în acest joc olfactiv vor avea parte de o supriză intensă. Îndrăzneţ? Poate. Electrizant? Cu siguranţă. 

BLACK OPIUM: MUZA 
Ambasadoarea BLACK OPIUM este Eddie Campbell, top model internațional, desemnată Modelul Anului 2013. 

DEPENDENŢA NEAGRĂ 
 BLACK: culoarea care nu este o culoare, o noțiune contradictorie, care o impinge pe cea care îl poartă să aibă o atitudine “Nu te lua de mine”- atitudine care fie este materializată într-o geacă de piele împrumutată de la un iubit sau de machiajul smokey eyes, care sugerează că ai fost trează toată noaptea.
OPIUM: cu o atracție nesățioasă si o atitudine urbană, numele OPIUM este sinonim cu misterul, promițănd purtătorului o aventură. Te duce cu gândul în locuri în care nu ar trebui să fii, extrem de ilicite, fără nicio regulă, dar totuși profunde. Împreună formează un duo modern, de durată dar în acelși timp elegant și al momentului! 
EVENIMENTUL DE LANSARE  
Conceptul evenimentului a fost construit în jurul ideii de a dezvalui celor prezenți noua femeie Yves Saint Laurent: rock, edgy, chic. În acest scop s-a creat un spațiu special dedicat transformării, în care cei prezenți au avut ocazia sa descopere pe propria persoană care sunt pașii pentru a intra în noua lume Yves Saint Laurent. Momentele de machiaj susținute de echipa de make-up artisti a brandului si momentele de hair styling realizate sub coordonarea Ambasadorului L’Oreal Professionnel, Florin Noje au construit în seara evenimentului noile FEMEI Yves Saint Laurent! BLACK OPIUM Always More Adrenalin So Black 



Produsul există în următoarele variante, cu prețurile recomandate: 
OPIUM BLACK 30 ml: 249 ron 
OPIUM BLACK 50 ml: 379 ron 
OPIUM BLACK 90 ml: 515 ron 

Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu