Sephora Spring 2015 - te răsfață cu produse parfumate și colorate

Niciun comentariu
Poate că vremea de afară nu te va duce cu gândul la primăvară însă e suficient să admiri noua colecție Sephora pentru a visa cu ochii deschiși la flori parfumate și zile însorite de primăvară. Așadar, e momentul să-ți faci o listă și să mergi la cumpărături. Eu mi-am ales deja produsele preferate! 
MERMAID EFFECTS - SIRENELE ZILELOR NOASTRE
Sephora creează o colecție asemănătoare unei rochii cu paiete care scapără în mii de văpăi, dedicată sirenelor urbane… pentru a avea o privire fermecătoare, pleoape scânteietoare ca două bijuterii grație particulelor care captează lumina, un șir de gene care sclipesc în mii de culori luxuriante și unghii netede și lucioase, strălucind în nenumărate reflexe asemenea unor cochilii… Infinitele sidefuri delicate și reflexe multicolore vor vrăji toate privirile.

  • Colorful Mono Duo Chrome - 6 nuanțe (2 g)
  • Colorful Liners - 4 nuanțe   (3,5ml)

SHOUROUK FOR SEPHORA 
Ieșiți din tiparele bijuteriilor tradiționale, surprindeți prin combinații neașteptate, dați culoare întregului dvs. look… Pe scurt, adoptați stilul Shourouk. 
Când Sephora găzduiește însăși marca de bijuterii care prin excelență combină stilul baroc cu stilul vintage, toate privirile se îndreaptă asupra machiajului! 
Broșă, pensulă ornată cu strass-uri în stilul pop glam, truse șic strălucitoare, lacuri de unghii cu culori saturate, poșete inovatoare, infinite nuanțe ultra-flashy, explozii cromatice, paiete scăpărătoare, mormane de strass-uri... Care este rezultatul întregii panoplii? 
O colecție electrizantă care oscilează între lux și (superbul) stil fantezie. 
Strass-uri, cristale, sclipici, paiete, pietre prețioase, tot ce strălucește este permis!
  • Shourouk for Sephora Colorful Eyeshadow - există în 5 nuanțe (Diamonds are forever - Blue topaz - Mystic quartz - Amethyst fairy - Pink Sapphire)
  • Shourouk For Sephora Brilliant Jewel & Brush  
  • Shourouk For Sephora Color Hit Nail Polish Color Hit – există în 5 nuanțe (Blue topaz - Mystic quartz - Amethyst fairy - Pink Sapphire)
  • Shourouk For Sephora Jewel Eyeshadow Palette 
  • Shourouk for Sephora Jewel blush 


LIGHT MAKE-UP - PENTRU PIELEA SENSIBILĂ 
Buze subtil colorate, senzuale, delicat nuanțate în culori naturale, gene răsfirate neîncărcate de mascara, privire întinerită și scoasă în evidență cu un eyeliner fin, ten luminos, strălucitor, texturi diafane care nu lasă un aspect de ten încărcat, o senzație de piele nemachiată, ten natural fără pori vizibili, strălucitor, neted și perfect uniform, machiaj intuitiv care se face una cu pielea…  Este sezonul look-ului natural, al bunăstării și al prospețimii. 
Machiajul se aseamănă unui voal delicat, devenind mai aerian ca niciodată și ușor ca pana. Textura sa invizibila, soluțiile cu culori naturale și senzuale cu textură de cerneală pentru buze, privirile perfect conturate, veți fi transportată de acest machiaj de o uimitoare delicatețe într-o superbă escapadă …
  • Rouge Infusion The Neutrals - Rouge Infusion Les Neutres - 7 nuanțe
  • Teint Infusion Foundation - Fond de teint Teint Infusion - 12 nuanțe
  • Outrageous Curl - Mascara
  • Fine Line - 24H Felt Liner - Eyeliner Feutre 24h 
  • Brow Enhancer - Illuminateur Sourcils. 
  • Universal Brow Freeze - Fixateur Sourcils
  • Smoothing Brightening Powder- Poudre Lissante Eclat






SKINCARE PLEASURES - O COLECȚIE CREATĂ CU O ATENȚIE DEOSEBITĂ

Un ten fin cu aspect mat, strălucitor, o piele hidratată, netedă, fermă... acesta este visul oricărei femei. Care este răspunsul Sephora la această dorință de avea o piele sublimă, la această obsesie fermă și constantă? Este gama de măști de față create special pentru a fi la îndemână oricând avem nevoie de ele. Texturi inovatoare, activi performanți cu rezultate demonstrate… acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru a face din aceste măști produsele inconturnabile ale rutinei toaletei noastre. Iar pentru toaleta zilnică, Sephora creează noi produse care fac ca demachiatul și îngrijirea corpului să devină adevărate momente de desfătare, care ne fac să nu mai sărim peste aceste etape esențiale ale ritualului înfrumusețării, pentru a avea o piele divină. Sephora n-a uitat nici produsele antirid, îmbogățite acum cu un ser ultra-performant cu acțiune exfoliantă progresivă care permite regenerarea pe zi ce trece a pielii, aceasta devenind impecabilă.



SMOOTHING & REVITALIZING SERUM MASK
Această mască cu un conținut ridicat de colagen netezește ridurile și liniile fine, redă strălucirea tenului fad și conferă elasticitate pielii în doar 10 minute. Mai bine de atât, nici că s-ar putea!
MOISTURIZING & PLUMPING CREAMY NIGHT MASK
Cu formula sa îmbogățită cu acid hialuronic, această mască de noapte cu o textură mixtă, o combinație între lichid și cremă care acționează în timpul somnului, calmează, revigorează și repulpează pielea deshidratată. Este soluția ideală!
DETOXIFYING & OXYGENATING BUBBLE MASK 
Spuneți STOP... stresului, tutunului, poluării! Oferiți-i pielii dvs. o doză veritabilă de prospețime, de strălucire și de vitalitate cu această mască revitalizantă, îmbogățită cu ceai alb cu „microbule” cu acțiune detoxifiantă, care o protejează totodată împotriva agresiunilor externe. Puțină oxigenare face minuni. 
PURIFYING & MATTIFYING MUD MASK
Pentru combaterea aspectului adesea uleios, nedorit, al vârfului nasului și al zonei T, Sephora vă propune această mască purifiantă care îi conferă pielii un aspect mat, curăță porii în profunzime și absoarbe toate impuritățile de care dorim să scăpăm. 
DEPUFFING & MOISTURIZING INSTANT HYDROGEL EYE MASK
Diminețile sunt obositoare, privirea dvs. pare și ea obosită, aveți cearcăne și pungi sub ochi? Este suficient să aplicați doar 5 minute această mască cu acid hialuronic pe față pentru a face ca toate acestea să dispară…

 COLORFUL & TRENDY TOOLS
Pensete, ascuțitoare, pile și polizoare de unghii, ondulator de gene, aparate de masaj anticelulită, bureți, pufuri pentru pudră… toate acestea ne sunt indispensabile, fie că sunt destinate tratamentelor cosmetice sau doar facilitării/accelerării toaletei noastre! Și pentru a putea repera aceste accesorii dintr-o simplă privire, ca un ochi de pisică, Sephora a avut ingenioasa și excelenta idee de a regândi aranjarea lor în magazin, folosind un superb cod de culori. Aceste pictograme de expert vă vor ajuta să le reperați mai ușor. Negru pentru produsele care pot fi luate cu sine. Galben pentru accesoriile pentru ten și corp. Roz pentru machiaj. Roșu precum coralul pentru manichiură și pedichiură. Pe locuri, fiți gata, fuga la raionul accesoriilor!



Foto: PR


Niciun comentariu :

Trimiteți un comentariu